Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea Hotelului



Acces internet Wi-Fi Centru Wellness & Spa Centru de diving
Descriere hotel

Hotelul Movenpick Resort Soma Bay se întinde pe o suprafaţă de 15 hectare şi este amplasat pe malul Mării Roşii, de-a lungul unei plaje cu nisip alb.

Principalele puncte de atracție

Splash Mania Water Park - Aquapark de ultima generatie deschis in 2022  Acces internet Wi-Fi Centru Wellness & Spa Centru de diving

Regim de masă

All Inclusive: - Mic dejun, prânz şi cină tip bufet - 1 intrare gratis pe sejur 7 nopti la unul din restaurantele A la Carte ( Il Pesce- bucatarie italiana, Dabke- bucatarie libaneza) , rezervare in prealabil cu 24h  - inghetata la barul de la piscina intre 15:00-17:00  - ciocolata la bar Soma in lobby intre 16:00-17:00 - toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice se servesc gratuit intre 10:00-23:00 - facilitati ceai si cafea in camera reaprovizionate zilnic inclusiv cate o sticla de apa de 1.5L - minibar extra si seif gratis in camera

Locatia

Hotelul este amplasat direct pe plajă, la o distanţă de 45 km de aeroportul din Hurghada şi la 50 km de centrul oraşului.

Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip; 2 piscine (una cu încălzire pe timp de iarnă). Şezlonguri, umbrele şi prosoape gratuite, atât la plajă cât şi la piscină. Rezervarea sezlongurilor in prealabil nu este posibila Deschiderea in 2022 a noului aquapark de ultima generatie: Splash Mania Water Park cu 18 tobogane de diferite marimi si pentru diferite varste. In cadrul aquaparkului este  zona Food Court disponibila clientilor Movenpick intre 13:00-15:00 pentru gustari calde si intre 10:00-17:00 pentru bauturi racoritoare si Snack Area pentru inghetata, vata de zahar, popcorn.

Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet - “Bay View” pentru mic-dejun, pranz si cina; 2 restaurante á la carte, cu specific italian - “Il Pesce” şi libanez - “Dabke”- acces gratis o data pe sejur la unul din restaurante. Hotelul dispune de bar la piscina, bar la plaja si bar in lobby pentru servire bauturi locale alcoolice si nealcoolice intre orele 10:00 si 23:00.

Sport și relaxare

Centru fitness, SPA ( extra)- masaj, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, 2 terenuri de tenis care se pot utiliza gratis de catre clientii hotelului, scufundari extra, windsurfing extra, kitesurfing extra, scaun cu rotile la cerere, 

Facilități pentru copii

Kids club deschis intre 10:00-16:30 (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani), piscină (cu încălzire pe timp de iarnă), spaţiu de joacă,piscina pentru copii, meniu şi scaune în restaurant, pătuţ la cerere.

Facilități gratuite

- Mic dejun, prânz şi cină tip bufet, gustari intre mese - intrare gratis la aquapark Splash Mania Water Park - 1 intrare gratis pe sejur 7 nopti la unul din restaurantele A la Carte ( Il Pesce- bucatarie italiana, Dabke- bucatarie libaneza) , rezervare in prealabil cu 24h - inghetata la barul de la piscina intre 15:00-17:00 - ciocolata la bar Soma in lobby intre 16:00-17:00 - toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice se servesc gratuit intre 10:00-23:00 - facilitati ceai si cafea in camera reaprovizionate zilnic inclusiv cate o sticla de apa de 1.5L - minibar extra si seif gratis in camera

Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, jacuzzi, saună, baie cu aburi, masaj, baie turcească, windsurfing, kite surfing, catamaran, centru diving, canoe, echitaţie, plimbări cu cămila.

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 418 camere, împărţite astfel: classic rooms (cca. 30 mp), deluxe rooms (cca. 40-45 mp), deluxe suites (cca. 105 mp), family rooms (cca. 60 mp). Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, mini-bar, facilităţi ceai/cafea, seif, aer condiţionat, balcon/terasă.

Harta

 
 

Alte oferte in destinatie

Steigenberger Ras Soma

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 1289 /pers

Kempinski Soma Bay

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 969 /pers

Mövenpick Resort & Spa El Gouna

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 729 /pers